Proveïdors


Ofereixen respostes a les necessitats socials de la nova generació amb productes i serveis basats en la nostra tecnologia fonamental de detecció i control.


L'electrificació, automatització i digitalització requereixen solucions innovadores. Descobreix a Siemens: un soci sòlid, un pioner tecnològic i una empresa responsable.


Com reconeguts experts, donen suport als nostres clients i Partners a tot el món amb productes, solucions i serveis en l'entorn industrial d'energia, senyals i dades.


Fabricació i venda de sistemes d'armaris per a la indústria i les telecomunicacions, distribució de corrent, climatització i Infraestructures TU / CPD.


Un dels principals productors del món de sensors i solucions de sensors per a aplicacions industrials. Líder tecnològic i de mercat en Fàbrica i Logística d'automatització, així com l'automatització de processos.


És líder en el sector de sistemes de connexió elèctrica per a ambients severs i atmosferes potencialment explosives. Està present a escala internacional en més de 20 països.


Ditel disposa de la gamma més extensa d'Europa en Instrumentació Digital de Panell per a monitoratge i control de processos industrials a partir de qualsevol sensor.


Grup internacional dedicat al disseny, fabricació i comercialització d'equips electrònics. Presents en tot el món i representants en més de 50 països.


Pilz és un proveïdor internacional complet de tècnica d'automatització. Ofereixen components, sistemes i serveis per a l'automatització segura.


Phoenix Contact, proveïdor líder del mercat en base a la innovació en la tècnica de connexió industrial, d'automatització, inferfaces de sistemes electrònics i protecció contra sobretensions.


Harting és líder en producció i distribució de connectors elèctrics i electrònics, cables per a control industrial i comunicacions i altres desenvolupaments complexos.


Fabricació d'equips per a l'eficiència energètica, protecció industrial, mesura i control de l'energia elèctrica, comptadors intel·ligents i compensació de l'energia reactiva i filtrat d'harmònics.


Mesurex és una Enginyeria a l'avantguarda tecnològica de la Mesura, Automatització i Control de processos i aplicacions en els sectors industrial, Aeroespacial, Defensa, Seguretat, Científic, Enginyeria Civil i Geotècnia.


Wika és líder mundial en el mercat de la instrumentació de pressió, temperatura i nivell. Així com cabal i una àmplia gamma d'instrumentació de calibratge de pressió i temperatura. Desenvolupen solucions integrals, basades en els seus components d'alta qualitat, que s'incorporen en els seus processos de negoci.


Ofereixen productes, sistemes de control i serveis d'alta qualitat i tecnologia per al sector de la refrigeració i climatització comercial i industrial.


Testo és una de les empreses líders mundials en la fabricació i distribució d'instruments i sistemes de mesura. Testo ofereix instruments i sistemes professionals per a gairebé qualsevol aplicació.


HellermannTyton és un fabricant mundial que ofereix solucions en qualsevol tipus de lligat, connexió, enrutament, protecció de cables i altres, en diversos mercats.


Schneider Electric, especialista global en gestió de l'energia i amb operacions en més de 100 països, ofereix solucions integrals per a diferents segments de mercat.